DEZE WINTER

BIJ JOU IN DE BUURT

 

De Vrienden van Trimetal Vakdagen zijn dit jaar in de winterperiode van 2018/2019. Ze vinden plaats bij jou in de regio. Het aantal deelnemers per Vakdag is gelimiteerd, dus zorg dat je erbij bent. De inschrijving sluit twee weken voor de uiteindelijke Vakdag.

 

Trimetal vraagt € 95,- als bijdrage voor deelname. (Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar en onbelast voor hen die als werknemer deelnemen.) Uiteraard is de cursusdag geheel verzorgd inclusief lunch en borrel na afloop. Aan het eind van de dag trakteert Trimetal ook nog eens met een extra attentie.

 

Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt deze verwerkt in de administratie. U krijgt vervolgens een bevestiging. Je kunt tot twee weken voor de Vakdag kosteloos annuleren, daarna kunnen de deelnamekosten niet worden gerestitueerd. De factuur volgt circa twee weken voor de Vakdag van jouw keuze.

 

Bij onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat de door jouw opgegeven Vakdag niet doorgaat, wij zullen je dan tijdig informeren en een voorstel doen voor deelname op een van de andere Vakdagen. Indien mocht blijken dat er een overschrijding is van de maximale capaciteit van de door jouw opgegeven Vakdag, dan wordt de volgorde van inschrijving als maatstaf gehanteerd voor deelname.

PROGRAMMA:

 

Workshop 1

HOUT HERKENNEN

lees meer >

 

Workshop 2

BEPLATING EN PRAKTIJK

lees meer >

 

Workshop 3

DUURZAAM ONDERNEMEN

lees meer >