Trimetal vakdagen

Programma

Workshop 1. Hallo Ondernemer!

Hoe voorkom ik faalkosten en verbeter ik mijn bedrijfsvoering?

In deze workshop komen alle facetten van een opdracht of het ondernemen voorbij. Oud-vakschilder en trainer Timo Touwen daagt je uit en verruimt je blik. Hoe neem je een klus op? Wat is een goede offerte? En hoe bind je je klanten aan jouw bedrijf? Daarnaast leer je nog veel meer op het gebied van ondernemerschap.

Workshop 2. Hier is Permacryl XR!

Introductie van de nieuwe binnenlakken lijn

Permacryl XR is dé nieuwe binnenlakken lijn van Trimetal. Krasvast en huidvetresistent in alle glansgraden. Je leert wat deze nieuwe lakken jou te bieden hebben, welke unieke eigenschappen ze hebben en hoe je deze toepast in de dagelijkse praktijk. Je ontdekt hoe je met Permacryl XR jouw vakwerk langer in topconditie houdt.

Workshop 3. Ondergrond alert!

Tackle lastige ondergronden bij binnenwerk

Je kent dat wel: je neemt een binnenklus op en de ondergrond stelt je voor raadsels. In deze praktische workshop leer je de situatie in te schatten en hoe je de moeilijkste ondergronden voorbehandelt. Denk hierbij aan een trap van beukenhout, HPL-deuren, keukendeuren van MDF of kozijnen van Polynorm. Je leert over het gebruik van Dialprim en Permacryl XR toepassingen. De volgende dag kun je met deze kennis direct al aan de slag!